وکیل جرایم سایبری در تهران نوع جدیدی از جرایم است که با پیشرفت سریع و فراگیر شدن رایانهها بهوسیله رایانه و یا از مجرای فضای سایبر ارتکاب مییابد. یکی از مهمترین دعاوی تخصصی دعاوی جرایم رایانهای میباشد و نیاز به وکیل متخصص و با تجربه و متخصص در این زمینه دارد.
جهان امروز با پیشرفت تکنولوژیها در عصر ارتباطات شاهد استفاده گسترده افراد از اینترنت رایانه و تلفنهمراه جهت انجام امور خود میباشد. بله با این گستردگی استفاده از اینترنت و به تبع آن جرائمی در این زمینه به وجودآمده است که منجربه گسترش جرائم اینترنتی خواهد شد. جرائمی از قبیل:
مدلینگ
پولشویی
جعل رایانهای
سرقت رایانهای
دسترسی غیرمجاز
کلاهبرداری رایانهای
کلاهبرداری اینترنتی
هک و سرقت اطلاعات
برداشت از حساب بانکی
انتشار تصاویر مستهجن و مبتذل
سایتهای شرطبندی سایتهای قمار
تحصیل مال از طریق نامشروع همگی از جمله جرائمی هستند که در بستر فضای مجازی و دنیای اینترنت به وقوع میپیوندند. شما میتوانید با تماس با بهترین وکیل جرایم سایبری در تهران و وکیل اینترنتی راهکارهای تخصصی که منجربه موفقیت شما شود را دریافت نمایید.
وکیل جرایم رایانه ای در تهران
زمانیکه یکی از این جرائم رایانهای به وقوع پیوست. شما میتوانید با بهترین وکیل پایه یک جرائم اینترنتی و با و یا با بهترین وکیل کلاهبرداری رایانهای تماس گرفته و از ایشان کمک بخواهید. وکیل پایه یک دادگستری در جرایم رایانهای با بهکارگیری مهارت فنی و علمی خویش وکالت میکند. همچنین با اتکا به اندوختههای تجربی و پروندههای متعدد در این زمینه همراه شما خواهد بود. در اینصورت میتوانید حق خود را مطالبه کنید و طرف مقابل توسط قوه قضاییه مطابق قانون مجازات گردد. در کشورمان ایران با افزایش استفاده از موبایل یا تلفن همراه، کامپیوتر و لپتاپها رو به افزایش است. همچنین استفاده گسترده و وسیع از تلفنهای هوشمند و همراه، اینترنت افزایش داشته است. سوء استفاده برخی از افراد و ارتکاب جرم در فضای مجازی که مجال را برای آنها فراهم نموده است.
به قول حضرت مولانا که میفرمایند: «یک دست جام باده و یک دست زلف یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست ». قانونی در سال هزار سیصد و هفتاد و نه به نام قانون حمایت از پدیدآورندگان نرمافزارهای رایانهای تصویب شد. طبق این قانون حق نشر و عرضه و بهرهبرداری مادی و معنوی نرمافزار متعلق به صاحب آن نرمافزار است. هر کس این حقوق را نقض کند عملش جرم به حساب میآید. همچنین در سال هزار سیصد و هشتاد و هشت قانون جرائم رایانهای تصویب شد. این قانون به نوعی اولین قانونی بود که در خصوص جرایم رایانهای تصویب شد.
مهمترین جرائم رایانهای
وکیل جرایم سایبری در تهران میگوید یکی از مهمترین جرائم رایانهای که مقدمهای برای انجام جرائم دیگر به حساب میآید جرم دسترسی غیرمجاز است. این جرم بستری برای ارتکاب جرائم دیگر را فراهم میکند. ازجمله کلاهبرداری رایانهای سرقت رایانهای جعل رایانهای تخریب دادهها اختلال در دادهها و دیگر موارد است. جرم دسترسی غیرمجاز وقتی اتفاق میافتد که مجرم وارد اطلاعات سیستمی شده است که با تدابیر امنیتی محافظت شده است. وکیل جرایم سایبری در تهران عنوان میکند که از جمله جرایم اینترنتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد. ورود به گوشی همراه دیگری بازکردن قفل یا رمز گوشی لپتاپ رایانه فلش ایمیل اشخاص و سایت که با صرف ورود به این موارد، جرم دسترسی غیرمجاز محقق میشود. فردی که مرتکب جرم دسترسی غیرمجاز گردد، به مجازاتی همچون حبس و جزای نقدی محکوم خواهد شد.
وکیل جعل رایانهای در تهران
وکیل جرم جعل رایانهای با دادههای کامپیوتری (data) اینترنتی سر و کار دارد. دادهها یا همان دیتا مجموعهای از حروف ارقام نمادها علامتها هستند که به وسیله کامپیوتر پردازش میگردند. زمانیکه شخص دادهها یا دیتا را تغییر دهد یا دیتا یا داده را ایجاد کند مرتکب جعل رایانهای شده است. مثل فیشینگ (یعنی شکار دادهها و دیتا، تله گذاری) بهعنوان مثال شما با ثبتنام در این گونه سایتهای جعلی و تقلبی کل اطلاعات شخصی در دسترس این افراد قرار میگیرد. نمونه خطرناک و مبتلا به جامعه امروزی فیشینگ (phishing) ساختن و جعل کردن درگاه پرداخت الکترونیک و اینترنتی میباشد. مثل خریدهای اینترنتی که از فروشگاههای اینترنتی انجام میگردد. پس از ورود کاربر به یک وبسایت جهت خرید وارد صفحه درگاه پرداخت میشود. اگر این صفحه جعلی باشد اطلاعات اشخاص به سرقت میرود. با ورود افراد به این صفحههای جعلی و وارد کردن مشخصات کارت و رمزهای کارت بانکی، اطلاعات حساب در دسترس مجرم قرار میگیرد.
راهکار جلوگیری از جرایم رایانهای
برای اینکه از وقوع فیشینگ جلوگیری نماییم چند نکته قبل از خریدهای اینترنتی را باید مدنظر مدنظر قرار دهیم:
قبل ازهر پرداخت اینترنتی فیلترشکن را خاموش کنیم.
در تمام درگاههای پرداخت اینترنتی دامنه شاپرک (shaparak.ir) دارند. شاپرک کوتاه شدهی شرکت شبکه الکترونیک پرداخت کارت است که تحت نظر بانک مرکزی فعالیت مینماید. تمام فروشگاههای اینترنتی میبایست طبق ضوابط شاپرک فعالیت نمایند.
تمام صفحات پرداخت با اچ تیتی پی اس (https) شروع میشود. اگر صفحهای غیر از این نماد باشد جعلی است.
شما میتوانید با اشتباه وارد کردن عمدی اطلاعات بانکی در صفحه پرداخت اینترنتی از صحت آن صفحه مطمئن شوید. اگر صفحه فعال نشد و خطا داد که صفحه جعلی نیست در غیر این صورت که صفحه جعلی است.
بهترین وکیل جرایم سایبری در تهران و بهترین وکیل جرایم رایانه ای در تهران، انجام این گونه موارد را برای موکلین خویش جهت احقاق حق از دست رفته شما هموطنان عزیز، با تکیه بر دانش و تجربه و مهارت خویش به صورت تخصصی بر عهده میگیرد. شما میتوانید برای مشاوره و اخذ وکالت با بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی در تهران تماس حاصل فرمایید.
وکیل جرایم رایانهای در میرداماد | وکیل جرایم سایبری در تهران | توقیف حساب بانکی با دستور مقام قضایی جرائم سایبری | پلیس فتا | کلاهبرداری اینترنتی | فیشینگ | دسترسی غیرمجاز تخریب دادهها | کلاهبرداری رایانهای | مدلینگ | بهترین وکیل در تهران | وکیل ملکی در تهران
چگونه از سایت های اینترنتی شکایت کنیم
چگونه از سایت های اینترنتی شکایت کنیم ؟ اگر سایت جنس ما را پس ندهد چه کنیم؟
در عصر پیشرفت با ظهور تکنولوژی بسیاری اقدامات از طریق سایتهای اینترنتی انجام می پذیرد ، به عنوان مثال خرید های اینترنتی / واریز به حساب/ خرید از پیج اینستاگرام /سفارش های آنلاین و …. با انجام این اقدامات ممکن است اختلافات قانونی و قضایی در پرداخت و دریافت در بستر اینترنت در این خصوص بین طرفین رخ دهد . مثلا شما کالایی همچون گوشی تلفن یا کامپیوتر یا فرش ، پوشاک یا وسایل الکترونیک را به صورت آنلاین از سایت یا فروشگاه اینترنتی خریداری کرده اید ، ولی پس از مدتی فروشنده کالای شمارا ارسال نکرده یا فروشنده پاسخگوی شما نمی باشد ، در این موارد باید چه اقدامی انجام دهیم ؟ اینگونه موارد می بایست از طریق قانونی شکواییه ای تنظیم کرد که برخی از این روشها عبارتند از : نخست شکایت از سایت اینترنتی مورد نظر از طریق سایت اینماد، بدین صورت باید به سایت enamad.ir مراجعه نموده و اقدام به تنظیم و طرح شکواییه با مدارک خود نماید. دوم ، طرح موضوع و شکایت از سایت مورد نظر از طریق پلیس فتا در این خصوص میتوانید به سایت cyberpolice.ir وارد شوید و پس از ثبت نام ، تخلف و شکایت خود را در سامانه پلیس فتا درج کنید. سوم ، ثبت شکایت از طریق مراجع قضایی ، از طریق دادگستری و محاکم عمومی و کیفری با ارایه مدارک و مستندات و ارایه دادخواست حقوقی یا شکواییه کیفری.