وکیل کلاهبرداری
وکیل کلاهبرداری به فردی میگویند که در حوزه کلاهبرداری تخصص و تجربه کافی داشته باشد. همان طور که گفت شد کلاهبرداری انواع مختلفی دارد و یک وکیل میتواند بسته به علاقه و مهارت خود به صورت تخصصی در یک حوزه آن یا در تمامی حوزهها فعالیت نماید. وکلای کلاهبرداری محدوده فعالیت های کیفریشان در زمینه انواع پرونده های کلاهبرداری مشخص میکنند و سابقه وکالت در این حوزه را دارند.
کلاهبرداری به زبان ساده
« شخصی خود را مالک زمین ملک و یا خانه یا دیگر اموال معرفی میکند، شما با اعتماد و رضایت خود بهای آن را پرداخت میکنید، درصورتی که شخص مالک اصلی آن نبوده است»
« زمانی که شخصی خود را پزشک معرفی میکند و شما با میل و قصد خود آن مراجعه و مالی به آن پرداخت میکنید، ولی در واقع پزشک نیست و با انجام امور پزشکی از شما وجه و مبلغی دریافت میکند.
« زمانیکه فردی با انجام عملیات متقلبانه و با توسل به حیله و نیرنگ و فریب موفق به اخذ رضایت شما شده و با بدست آوردن مال موجب ضرر شما میگردد »
موارد بالا همگی عملیات مجرمانه اشخاص برای کلاهبرداری محسوب میگردند، یکی از مهمترین و برجستهترین جرائم در جامعه که علیه اموال و دارایی افراد صورت میپذیرد کلاهبرداری است.
در فرایند کلاهبرداری، بغرنجترین موضوع مربوط به شناسایی جرم کلاهبرداری است که یقیناً نیازمند وکیل کلاهبرداری باتجربه و مجرب است.
ثابت کردن کلاهبرداری از مواردی است که در این راستا ایجاد میشود. در قانون مجازات اسلامی جرایم گوناگونی به عنوان شکلهای مختلف کلاهبرداری پیشبینی شده است و همچنین مجازاتهایی تیز در این راستا مشخص شده است.
کلاهبرداری مانند دیگر جرایم از عناصر قانونی، معنوی و مادی ایجاد شده است که وکیل کلاهبرداری به تمام این موارد مسلط است.
برای تشخیص و تعیین کلاهبرداری باید سه شرط ذیل بررسی شوند:
اول: ابتدا لازم است که فریبکاری ثابت شود. در حقیقت شخصی که مدعی میشود که از او کلاهبرداری شده است، باید اثبات کند که این کار از روی فریب، تقلب و همچنین استفاده از روشهای دروغین و فریبکارانه کلاهبردار بوده است. این وحله بسیار سخت و دشوار است و بدون شک به بهترین وکیل کلاهبرداری برای اثبات کلاهبرداری و فریبکاری نیاز است.
دوم: فریب خوردن شخص قربانی از دیگر عناوینی است که میبایست بررسی شود. شخص باید اثبات کند که تحت تاثیر افترا و دروغهای کلاهبردار اغفال شده و مال خود را با خواست و اراده خود در اختیار شخص کلاهبردار قرار داده است.
سوم: در شرط سوم کسب مال توسط کلاهبردار مطرح است. این بدست آوردن، به عنوان ضرر و زیان مالی به فرد مالباخته بررسی میشود.
وکیل کلاهبرداری در تهران
وکیل کلاهبرداری در تهران
در چه شرایطی جرم کلاهبرداری تحقق مییابد؟
1. فریبکارانه بودن اعمال و وسایل مورد استفاده
2. اغفال زیان دیده از طریق کلاهبردار
3. تقدم توسل به وسایل فریبکارانه بر فریب خوردن زیان دیده از نظر زمانی
4. وجود رابطه سببیت میان استفاده از اعمال فریبکارانه به وسیله کلاهبردار و اغفال شدن زیان دیده. (بدین معنا که شخص به طور مستقیم به دلیل اعمال فریبکارانه کلاهبردار اغفال شده است)
5. عدم آگاهی و اطلاع زیان دیده نسبت به فریبکارانه بودن اعمال کلاهبردار
6. مال برده شده متعلق به غیر باشد.
7. وجود زیان و بردن مال شخص دیگری
محمود قائدی وکیل پایه یک دادگستری متخصص در جرایم کلاهبرداری به شما در تمام امور مربوطه مشاوره ارائه میدهد.
عناصر کلاهبرداری چیست؟
رکن قانونی: قانونگذار در ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین کلاهبرداری و اختلاس، ارتشاء عمل فوق را جرم انگاری کرده است. بر پایه این ماده، کلاهبردار با استفاده از وسایل فریبکارانه، قربانیان خود را اغفال میکند. به شکلی که آنها با رضایت کامل مال خود را به کلاهبردار میسپارند.
رکن معنوی: منظور از عنصر معنوی (روانی) این جرم این است که، کلاهبردار قصد بردن و بالا کشیدن اموال قربانیان خود را از طریق کلاهبرداری داشته باشد. این عنصر به گونهای همان سوء نیت است. اثبات کردن سوء نیت متهم در پروندههای کیفری بسیار مهم و حائز اهمیت بوده و در صورت کمبود آن، جرمی تحقق نمییابد.
رکن مادی: منظور از عنصر مادی این جرم این است که مانور فریبکارانه و متقلبانه صورت پذیرد. بدین معنا که کلاهبردار به انجام رفتارهای فریبنده مانند معرفی کردن خود با عناوین مدیر عامل شرکت و، سرمایهدار و جعل اسناد بپردازد.
مشاوره حقوقی با وکیل کلاهبرداری
تحقق جرم کلاهبرداری منوط به بردن مال توسط کلاهبردار است. به عبارت دیگر جرم کلاهبرداری مقید به حصول نتیجه یعنی برده شدن مال توسط کلاهبردار است. افراد کلاهبردار معمولا با ابزار متقلبانه سعی بر جلب اعتماد افراد میکنند و سپس با فریب و دروغ مال را از چنگ افراد در میآورند.
در حال حاضر روش های گوناگونی برای کلاهبرداری وجود دارند. پس نیاز روز افزون به وکیل کلاهبرداری در تهران بیش از پیش احساس میشود. در واقع امروزه با توسعه و پیشرفت تکنولوژی هایی مانند اینترنت و فضای مجازی شاهد شکلگیری روشهای مختلف و پیچیدهتری برای ارتکاب جرایم کلاهبرداری هستیم. کلاهبرداران سایبری از طریق فضای مجازی و اینترنت با قربانیان خود ارتباط برقرار میکنند. و با یک پیشنهاد کاری وسوسهانگیز از طریق ارسال ایمیل، تبلیغات محصولی جذاب در شبکه های مجازی، ارسال پیامک و یا حتی تماس های تلفنی، افراد را برای دستیابی به ثروت و دارایی آنها از طریق وعده های دروغین فریب میدهند.
انواع کلاهبرداریهایی که اغلب اتفاق میافتد شامل کلاهبرداری شرکتی است که یکی از قدیمیترین روشهاست. معمولا در این روش صاحب یک شرکت جعلی مردم را به سرمایه گذاری تشویق میکند. یکی دیگر از روشهای کلاهبرداری کلاهبرداری ملکی است که در این روش ملک و یا املاکی به بیش از یک نفر فروخته میشود و چند نفر ادعای مالکیت بر سر آن را دارند. نوع دیگری از کلاهبرداریها که امروزه به علت رواج اینترنت بسیار شایع تر شده اند، کلاهبرداری اینترنتی است. مردم عادی از طریق پلتفرمهای اینترنتی فریب بسیاری از سایتهای تقلبی را خورده و باعث از دست رفتن سرمایهشان میشوند. وکلایی که در این زمینه فعالیت میکنند به وکیل سایبری هم شناخته میشوند.
در این مدل از پروندههای کلاهبرداری وکیل شما باید دادخواستی در دادگاه کیفری ارائه نماید و آن را در دادسرا پیگیری کند. در ابتدا باید مجرم شناسایی شود و در گام بعدی وکیل کلاهبرداری باید خسارت وارد شده به شما را اثبات کرده و جبران زیان را از سوی مجرم اصلی کلاهبرداری درخواست نماید. همچنین وکیل شما باید خسارتهایی که در طی پروسه پیگیری این پرونده به شما تحمیل شده اند مانند هزینه وکیل و دادرسی را از مرتکب اصلی جرم طلب نماید. در چنین حالتی دادگاه مازاد بر حکم اصلی مجرم را به پرداخت هزینه های دادرسی نیز محکوم میکند.
کلاهبرداری فرایندی است که شامل استفاده از فریب، دروغ یا تزویر به منظور گول زدن و اغفال دیگران به منظور کسب منافع مالی یا غیرمالی است. این اقدامات ممکن است در انواع مختلفی از فرمهای کلاهبرداری اعم از تقلب در امور مالی، سرقت هویت، تبلیغات گمراهکننده، یا حتی فریب واقعیت انجام شود. به همین علت کلاهبرداری یکی از مهم ترین عنوانهای مجرمانه مالی است. کلاهبرداری تنها گفتن یک دروغ ساده نیست بلکه شخص کلاهبردار باید جرمی و تقلبی را در عمل انجام داده باشد و حتماً تقلبی به کار رفته باشد. اگر زمانی دچار مشکل کلاهبرداری شدید با اتخاذ یک وکیل مناسب در زمینه کلاهبرداری این اطمینان را برای شما به وجود میآید که تمام حقوق تان از طریق قانون جبران خواهد شد.
بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران
کلاهبرداری جرمی است که بر مبنای حقه و فریب و نیرنگ رخ میدهد، که در عرف و قانون عبارت است از بردن مال غیر با توسل به وسایل متقلبانه و مانورهای متقلبانه.
مجرم با صحنهسازی و انجام مانور متقلبانه که از تبحر و هوش بالایی در این زمینه برخوردار است، عملیات انجام میدهد که مالک مال یا متصرف قانونی آن با رضایت قلبی و از روی میل و برای کسب سود و منفعت مال خود را در اختیار مجرم قرار میدهد.
برخی مواقع کلاهبرداری از سوی افراد با موقعیت بسیار مناسب و دارای وجه اجتماعی و تیپهای شخصیتی قابل اعتماد انجام میگیرد از جرم کلاهبرداری در قانون تعریف مشخص و دقیقی ارائه نشده ولی قانونگذار در ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری به مصادیق آن اشاره نموده بدین صورت که :
هر شخص از راه تقلب و حیلهگری مردم را به وجود کارخانهها و یا شرکتهای موهوم و یا به داشتن اختیارات و اموال واهی فریب دهد و یا به امور غیر واقعی امیدوار نماید یا آنها را از اتفاقات غیر واقعی بترساند و یا عنوان و اسم مجهولی را اختیار کند و با یکی از وسایل ذکر شده و یا دیگر موارد تقلبی اموال داراییها وجه و امثال آنها را تحصیل کند و به دست آورد و با این موارد مال دیگری را تصاحب کند کلاهبردار محسوب میشود.
با توجه به تعریف قانونگذار جرم کلاهبرداری از جرائم مرکب است که با تحقق ۳ امر به وقوع میپیوندد:
الف) توسل به وسایل متقلبانه
ب) فریب و اغفال دیگری
ج) بردن مال دیگری
بهترین وکیل کلاهبرداری تهران
در کلاهبرداری نکته بسیار مهم این است که توسل به وسایل متقلبانه توسط مجرم باید مقدم (قبل از) تحصیل و بدست آوردن مال باشد، یعنی شخص با توجه به مانورهای متقلبانه و صحنهسازیها مال را با رضایت خویش در اختیار کلاهبردار قرار دهد، البته باید بدانیم که صرف دروغگویی موجب تحقق کلاهبرداری نمیباشد و در زمره جرایم دیگر از جمله تحصیل مال ازطریق نامشروع میباشد.
در قانون موارد مختلفی از کلاهبرداری جرم انگاری شده از جمله آنها:
انتقال مال غیر
وکیل متخصص انتقال مال غیر شخصی: که مال دیگری را با علم و آگاهی به اینکه مال دیگری است به صورتی و بدون مجوز قانونی به دیگری منتقل کند، انتقال مال غیر انجام داده که گونهای از کلاهبرداری میباشد (جرم در حکم کلاهبرداری) که این انتقال میتواند عین مال باشد مانند ملک، ساختمان، خانه، مغازه و یا میتواند منفعت مال باشد (انتقال منافع اجاره)
بهترین وکیل برای دفاع از کلاهبرداری بهتر است بدانیم: زمانی که شخص مال دیگری را به خود انتقال دهد انتقال مال غیر رخ نداده بلکه میتوان آن را تحصیل مال از طریق نامشروع دانست، منظور از انتقال مال غیر، انتقال حقوقی است. از جمله بیع (خرید و فروش) اجاره و غیر ذلک.
لذا اگر شخص مال دیگری را بدون انتقال حقوقی در اختیار دیگری قرار دهد انتقال مال غیر رخ نداده است.
وکیل حرفه ای در انتقال مال غیر
معامله معارض
وکیل با تجربه برای معامله معارض: مطابق قانون ثبت اسناد و املاک زمانی که شخص به موجب سند عادی یا سند رسمی نسبت به مال خود که میتواند عین مال یا منفعت آن باشد، حق را به دیگری انتقال داد و دوباره نسبت به همان ملک به موجب سند رسمی معامله نماید مرتکب معامله معارض شده است.
برای تحقق معامله معارض معامله دوم نسبت به مال حتما باید با سند رسمی باشد اما معامله اول میتواند سند عادی یا سند رسمی باشد، در معامله معارض مرتکب آن باید سابقه مالکیت مال را داشته باشد به این صورت که خود ابتدا مالک مال باشد و مال خود را به دیگری انتقال داده و سپس با سند رسمی دوباره آن مال را مجدداً انتقال دهد.
بهترین وکیل معامله معارض
تبانی برای بردن مال غیر
تبانی برای بردن مال غیر ناظر به مواقعی است که ۲ نفر با تبانی با یکدیگر به منظور بردن مال شخصی ثالث علیه هم طرح دعوا کنند، مثلاً دو نفر با هم تبانی میکنند تا برای بردن مال شخص سوم دعوایی علیه همدیگر مطرح نمایند که در این صورت هر ۲ نفر کلاهبردار محسوب میشوند. در این موارد برخلاف کلاهبرداری که برای تحقق آن، بردن مال دیگری ضرورت دارد، صرف اقامه دعوا، ولو این که منجر به بردن مال دیگری نشود باعث تحقق این جرم است.
معرفی مال دیگری به جای مال خود
مطابق ماده ۲ قانون مجازات اشخاصی که مال غیر را به عوض مال خود معرفی مینمایند، ناظر به مواردی است که شخص محکوم علیه (کسی که حکم قطعی علیه وی به پرداخت مالی صادر شده است) یا کفیل یا ضامن یا مدیون، مالی را که متعلق به خودشان نیست به عنوان مال خود معرفی میکنند.
در تمام موارد بالا جرم واقعشده از صور خاص جرم کلاهبرداری و یا در حکم کلاهبرداری بوده و مجازات آنها همان مجازات کلاهبرداری محسوب میگردد.
کلاهبرداری در ثبت
در قانون ثبت مواردی مشخص شده است که اگر فرد اقداماتی انجام دهد مرتکب جرم کلاهبرداری گردیده و قابل مجازات خواهد بود.
موارد و صور خاص جرم کلاهبرداری:
- زمانی که شخص تقاضای ثبت رسمی ملکی را بنماید که قبلاً آن را به دیگری منتقل نموده است.
- شخص با علم به این که به نحوی از انحاء قانونی از وی سلب مالکیت شده است، (بعنوان مثال اخذ سند مالکیت توسط عملیات رهن) تقاضای ثبت آن را بنماید.
- همچنین زمانی که شخص در موقع تقاضای ثبت مالک بوده ولی در موقع ثبت ملک، مالک آن نبوده است.
- زمانیکه وراث (اشخاصی که از شخص فوتشده ارث میبرند) با علم به انتقال ملک از طرف متوفی ( شخص فوت شده ) و اطلاع به این که به صورتی از متوفی سلب مالکیت شده است، تقاضای ثبت ملک یا تقاضای صدور سند مالکیت آن ملک را، بنام خود نموده باشند، که البته تمام این موارد باید با علم و اطلاع و آگاهی کامل وراث محرز گردد.
- زمانی که شخص نسبت به ملکی امین (امانت دار) است و به عنوان مالکیت تقاضای ثبت آن ملک را انجام دهد.
- شخصی که نسبت به ملکی که در تصرف دیگری است خود را متصرف آن قلمداد کند و تقاضای ثبت ملک را بنماید.
نکته مهم در موارد بالا، این است که:
صرف تقاضای ثبت ملک باعث کلاهبردار محسوب شدن اشخاص مذکور خواهد شد، حتی اگر ملک بنام آنها ثبت نشده باشند.
وکیل متخصص کلاهبرداری با اشراف کامل به قوانین کیفری و قانون مجازات اسلامی از جمله قانون مرتکبین اختلاس ارتشا کلاهبرداری، قانون تعزیرات و قانون آیین دادرسی کیفری و با تجربه حضور خود در محاکم کیفری ( دادسرا، دادیاری، بازپرسی، دادگاه کیفری۲، دادگاه کیفری۱، دادگاه تجدیدنظر، دیوانعالی کشور ) با تخصص و مهارت خویش از موکل خود در جرم کلاهبرداری، بهترین دفاع و بهترین شکواییه کلاهبرداری را جهت احقاق حق و جلوگیری از تضییع حق موکل خویش بکارمی گیرد، همچنین بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران با تسلط به آرای وحدت رویه، رویه دادگاه کیفری و رویه قضایی، موکل خویش را تا حصول بهترین نتیجه در تمام مراحل دادرسی همراهی میکند.
برای مشاوره با بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران در این زمینه، همین الان با ما تماس بگیرید.
مجازات جرم کلاهبرداری
مجازات جرم کلاهبرداری بر اساس ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس و ارتشا و کلاهبرداری، مجازات کلاه برداری های ساده از حبس ۱ تا ۷ سال و همچنین پرداخت جریمه نقدی برابر با مالی که کلاهبردار گرفته است، می باشد و مجازات کلاهبرداری مشدد حبس از ۲ الی ۱۰ سال و پرداخت جریمه نقدی معادل مالی که کلاهبرداری کرده است و همچنین انفصال ابد از مشاغل دولتی تعیین کرده است در هر دو مورد بر لزوم رد اصل مال به صاحبش سفارش اکید شده است.
در صورت موجود بودن عین مالی که مورد کلاهبرداری شده است نیاز به تقدیم دادخواست و صدور اجرایی نیست اما در صورت موجود نبودن عین مال حکم پرداخت قیمت یا مثل آن مال کلاهبرداری شده، و یا هرگونه خسارت دیگری به مالباخته لازم به تقدیم دادخواست و رسیدگی، و در صورت نیاز، جلب نظر کارشناس، خواهد بود.
هم چنین در حال حاضر مجازات تکمیلی، برای محکومان به مجازات تعزیری از درجه ۶ تا درجه یک که مجازات کلاهبرداری هم در این محدوده قرار میگیرد. برای مدت حداکثر ۲ سال با نظر دادگاه با توجه به جرم اتفاق افتاده و خصوصیات مرتکب در نظر گرفته شده است، که شامل مواردی مانند اقامت اجباری در محل تعیین شده،اجازه ندادن به اقامت در یک محل مشخص،انفصال از همه خدمات دولتی و عمومی، ممنوع الخروج شدن از کشور، اجبار به خدمات تعیین شده و نظایر آن میباشد.
قابل ذکر است، اگر ارزش مال مورد کلاهبرداری صد میلیون یا کمتر باشد، جرم کلاهبرداری قابل بخشش است. در این مورد مجازات حبس آن کم میشود. یعنی حبس از ۶ ماه تا سه سال و نیم تبدیل میگردد. البته اگر ارزش مال کلاهبرداری شده بیشتر از صد میلیون تومان باشد جرم کلاهبرداری غیرقابل بخشش است و مجازات آن کاهش نمییابد.
اگر چند نفر با همکاری با یکدیگر و با کمک وسایل متقلبانه اموال دیگران را بربایند، شریک در جرم کلاهبرداری به حساب میآیند. در واقع شرکای جرم کسانی اند که مطابق با قانون، جرم به همگی آنها منتسب میشود. لازمهی شرکت در کلاهبرداری این است که توسل به وسایل یا عملیات متقلبانه، فریب دیگری و بردن مال دیگری، قابل انتساب به عمل همهی شریکها باشد.
مجازات هر یک از شرکای جرم کلاهبرداری، مانند مجازات فردی است که به تنهایی مرتکب جرم کلاهبرداری میشوند.
وکیل متخصص کلاهبرداری
وکیل متخصص کلاهبرداری یک وکیل با تجربه و متخصص است که دارای دانش و تخصص لازم برای مقابله با موارد کلاهبرداری و حفظ حقوق موکلین است. این نوع وکلا عمدتاً در زمینه حقوق جزایی، حقوق تجارت، حقوق مدنی و حقوق مالیاتی فعالیت میکنند و توانایی ارائه مشاورههای حرفهای و انجام اقدامات قانونی لازم را دارند. وکیل متخصص در حل پروندههای کلاهبرداری باید دارای مهارتها زیادی باشد از جمله :
1. دانش و تجربه کافی در زمینه قوانین مربوط به کلاهبرداری
2. توانایی تحلیل و بررسی دقیق پروندههای کلاهبرداری
3. توانایی ارائه راهکارهای حقوقی مناسب برای حل مسائل
4. توانایی نمایندگی مؤثر در دادگاه و نزد مقامات قضایی
5. اخلاق حرفهای و احترام به حقوق موکلین
وکیل متخصص کلاهبرداری به عنوان نماینده حقوقی موکلین، باید بتواند آنها را در مسیر صحیح هدایت کند، اطلاعات لازم را به آنها ارائه دهد و به دفاع از حقوق آنها در برابر کلاهبرداران بپردازد.
بنابراین، اگر با مشکلات کلاهبرداری روبرو شدهاید، توصیه میشود که با وکیل متخصص کلاهبرداری محمود قائدی تماس بگیرید تا به شما کمک کنیم و راهحلهای قانونی مناسب را برای حل این مسائل ارائه دهیم.
یکی از اقدامات هوشمندانه ای که وکیل کلاهبرداری میتواند برای شما انجام دهد درخواست تامین کیفری از مقام قضائی برای شخص متهم است. گاهی مجرمان برای عدم از پرداخت و جبران خسارت معامله به قصد فرار از دین انجام میدهند. به این معنا که اموال را به نام شخص دیگری ثبت میکنند تا با احضار به اعسار از مجازات جرمشان طفره بروند. در این حالت وکیل کلاهبرداری میتواند با تنظیم لایحه ای و ارائه آن به دادگاه تا زمان اثبات و صدور حکم اموال متهم را حداقل به اندازه میزان سرمایه شما توقیف نماید.
اگر خدایی ناکرده در دام کلاهبرداران افتادید نگران نباشید. میتوانید با کمک وکیلان باتجربه و متخصص گروه بهترین وکلا سرمایه از دست رفتهتان را مجدد بازگردانید.
مشاوره حقوقی با وکیل متخصص کلاهبرداری
تماس با وکیل متخصص کلاهبرداری
وکیل متخصص در حل پروندههای کلاهبرداری میتواند به شما در موارد زیر کمک کند:
1. تحلیل و بررسی دقیق پروندههای کلاهبرداری: وکیل متخصص قادر است به صورت دقیق و کامل پروندههای کلاهبرداری را تجزیه و تحلیل کند و نقاط ضعف و قوت هر پرونده را شناسایی کند.
2. ارائه راهکارهای حقوقی مناسب: وکیل متخصص میتواند به شما راهکارهای حقوقی مناسب برای حل مسائل کلاهبرداری ارائه دهد و به شما در انتخاب بهترین راه حلها کمک کند.
3. نمایندگی مؤثر در دادگاه: وکیل متخصص در حل پروندههای کلاهبرداری توانایی نمایندگی مؤثر در دادگاه را دارد و میتواند به شما در این مرحله کمک کند تا حقوق شما به درستی حفظ شود.
4. اخلاق حرفهای: وکیل متخصص در حل پروندههای کلاهبرداری باید از اخلاق حرفهای بالایی برخوردار باشد و به احترام به حقوق موکلین خود اهمیت بدهد. با استفاده از خدمات یک وکیل متخصص در حل پروندههای کلاهبرداری، شما میتوانید بهترین نتیجه را برای پرونده خود به دست آورید و حقوق خود را به درستی حفظ کنید. به علاوه، این وکلا میتوانند به شما راهنمایی لازم برای جلوگیری از وقوع کلاهبرداری های آینده نیز ارائه دهند.
برای تماس با وکیل متخصص کلاهبرداری کافیست کلیک کنید.
راههای ارتباطی با تیم بهترین وکلا
وکیل پایه یک دادگستری
بهترین وکلا را دنبال کنید.
4 نظرات
محمدرضا شریفی مقدم
سلام و خسته نباشید
من سال پیش اقدام به راه اندازی یک کسب و کار کردم ، درواقع یک گاوداری صنعتی تاسیس کردم ، بعد از اینکه زمان فروش رسید من با شخصی قرار داد بستم و ازشون چک دریافت کردم که تا الان هیچکدوم پاس نشد ، وقتی برای شکایت مراجعه کردم متوجه شدم که ادمای زیادی به غیر از من وجود دارن که این اقا کلاخشون رو برداشته ، طبق شنیده ها به خاطر شاکیان زیاد این پرونده کیفری اعلام شده . میخواستم بدونم شما به عنوان وکیل کلاهبرداری ممکنه پرونده من را بررسی کنید ؟؟
محمود قائدی
سلام و درود
بله برای دریافت مشاوره با شماره 09122201537 تماس بگیرید.
فرامرز
سلام
شخصی قبلا از بنده بعنوان کلاهبرداری شکایت نمود که منجر به برائت من شده ولی مجددا همان موضوع رو تحت عنوان دیگری مطرح کرده لطفا راهنمایی کنید؟
محمود قائدی
با سلام
شما باید مطابق ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری ،ایراد امر قضاوت شده رو مطرح کنید ، یعنی زمانی که همان شخص از شکایت قبلی به نتیجه ای نرسید نمی تواند با تغییر عنوان مجرمانه ،مجدد از شما شکایت کند و شکایت ایشان با صدور قرار موقوفی تعقیب ،رد می شود.