وکیل کیفری در تهران
تجربه و مهارت بهترین وکلا و تسلط بر قوانین روز کیفری برای رسیدگی در محاکم کیفری راه گشای موکلین خواهد بود.
بهترین وکلا از رویههای قضایی در دادگاههای کیفری یک و کیفری دو و دادسراهای موجود، روال انجام تحقیقات مقدماتی و تعقیب در امور کیفری را پیگیری مینمایند، از جمله در دادگاه کیفری ۱، دادگاه کیفری ۲، دادگاه انقلاب، دادسرای امور جنایی، دادسرای امور پزشکی، دادسرای ارشاد، دادسرای فرهنگ و رسانه دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم پولی و بانکی دادگاه ویژه کارکنان دولت و سایر محاکم کیفری آگاه است.
جرائم مالی و اقتصادی از موارد قابل توجه و بسیار مهم در کسب و کارها و امور جامعه میباشند که نه تنها برای بنگاهها و صاحبان کسب و کارها اهمیت دارند، بلکه از جنبه نظم جامعه و منافع عمومی جامعه نیز مهم به شمار میآیند.
دعاوی کیفری یا همان شکواییهها زمانی مطرح میشوند که به موجب قانون، جرمی واقع شده باشد و شخصی که به مرجع قضایی مراجعه میکند، مدعی باشد که از وقوع جرم متضرر شده و خواستار مجازات مرتکب وفق مقررات قانون است.
از همین رو پروندههای مطرح در این حوزه، جنبههای پیچیده بسیار زیادی دارد. لذا پیگیری پروندههای قابلطرح، نیازمند وکلای حرفهای مرکب از متخصصان حقوق جزایی و حقوق کیفری و جرم شناسی، حقوق اقتصادی، حقوق و آیین دادرسی کیفری، حقوق قراردادهای مالی و حقوق بانکی و غیر ذلک هستند.
بهتر است در نظر داشته باشید نکات قانونی در حیطه املاک، دعاوی ملکی امور حسبی، خانواده، دعاوی اجاره، اسناد تجاری و مواردی از این نوع مربوط به دعاوی حقوقی است که در بعضی از موارد میتوان بهصورت کیفری هم طرح شکایت کرد.
ضرورت حضور وکیل حرفه ای در دعاوی کیفری
در دعاوی کیفری، از جمله: قتل، کلاهبرداری، فروش مال غیر تصرف عدوانی مواد: مخدر، شرب خمر، افترا، نشر اکاذیب و جرایم رایانهای از جمله (جعل رایانهای، کلاهبرداری اینترنتی، کلاهبرداری رایانهای، دسترسی غیر مجاز، انتشار تصاویر خصوصی، انتشار تصاویر مبتذل و مستهجن شنود غیر مجاز)
حضور وکلای برتر با استفاده از تواناییها و تخصصهای آنها در مرحله مقدماتی، یا همان مرحله دادسرا در تمامی مراحل بازجویی تحقیق و تعقیب قطعا میتوانند حقوق متهم را رعایت کنند تا در دادگاه بتوان برایت موکل را اخذ نماید و حقی از ایشان ضایع نگردد. حضور وکیل حرفهای در کنار موکل افزون بر ایجاد عدالت قضایی، سبب جلوگیری از اطاله دادرسی (طولانی شدن روند رسیدگی) خواهد شد.
دعاوی کیفری
شاخهای از حقوق جزا به شمار میآیند که شامل جرائم، مجازات و قوانین جزایی هستند. دعاوی کیفری به آن دسته از دعاوی گفته میشود که با جرم، مجرم و مسئولیت کیفری ارتباط دارند منظور از جرم، هر نوع رفتار اعم از فعل یا ترک فعلی است که در قوانین موضوعه جرم انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده باشد.
جرایم کیفری و انواع آنها
جرائم کیفری به دو نوع قابل گذشت و غیرقابل گذشت تقسیم میشوند:
اول) جرائم قابل گذشت:
به جرائمی اطلاق میشوند که قانون و قانونگذار به جهت رعایت مصلحت و نظم اجتماعی و خانوادگی جنبه خصوصی آنها را برتری داده و تعقیب آنها را موکول به درخواست و شکایت شاکی خصوصی یا مدعی قرار داده است. در جرایم قابل گذشت پس از اعلام شکایت شاکی میتواند از تعقیب متهم صرف نظر کند؛ که بهترین راه آن درخواست ترک تعقیب است تا اگر مجددا خواست تا یک سال از تاریخ ترک تعقیب بتواند شکایت خود را دوباره مطرح نماید.
در اینصورت با اعلام گذشت شاکی ، تعقیب متهم متوقف خواهد شد.
جرائم غیر قابل گذشت
در این جرایم اعلام شکایت یا گذشت شاکی تأثیری در تعقیب مشتکی عنه ندارد و مدعی العموم که همان دادستان است به نمایندگی از جامعه مکلف است به محض اطلاع از وقوع جرم متهبه نمایندگی از جامعه تعقیب نماید.
اصولا پروندههای کیفری پس از تحقیقات مقدماتی در دادسرا و تعقیب متهم با صدور کیفر خواست در دادگاه مطرح میشوند؛ به این جهت وکلای برتر در مرحله رسیدگی مقدماتی و تعقیب دادرسی نقش بسیار مهمی دارند. همچنین در مرحله مقدماتی متهم میتواند در دادسرا یک نفر وکیل همراه خود داشته باشد. بهترین وکلا با اطلاع از این موضوع در تمام مراحل کلانتری دادسرا و دادگاه و حتی دادگاه تجدید نظر همراه و کنار موکلین خود قرار دارند تا به بهترین نحو دادرسی را پیش ببرند.
- شروع تحقیقات مقدماتی در دادسرا
- فرایند و نحوه رسیدگی در دعاوی کیفری
- تقاضای صدور قرار مجرمیت توسط بازپرسی
- صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست توسط دادستان
- شکایت شاکی در دادسرا و تعقیب شکایت در دادسرا
پس از صدور کیفر خواست پرونده به جهت تعیین مجازات و محکومیت به دادگاه کیفری ارسال میگردد.
رسیدگی در دادگاه کیفری | صدور حکم محکومیت | صدور حکم برائت
در صورت صدور حکم محکومیت با حصول شرایط میتوان اقداماتی از قبیل:
- واخواهی از رأی صادره
- تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر
- فرجام خواهی در موارد معین از دیوان عالی کشور
- اجرای حکم توسط اجرای احکام کیفری
وکیل کیفری خوب در تهران
از مهمترین دعاوی کیفری که در دادگاه کیفری مطرح میشوند عبارتاند از:
- ربا
- دیه
- رشوه
- تهدید
- فیشینگ
- آدم ربایی
- کلاهبرداری
- تهدید به قتل
- فروش مال غیر
- انتقال مال غیر
- معامله معارض
- جرایم رایانهای
- اختلاس کارمند دولت
- رشاء، ارتشا و اختلاس
- دیه تصادفات
- خیانت در امانت
- صدور چک بیمحلی
- کلاهبرداری اینترنتی
- حمل و توزیع مواد مخدر
- حمل و توزیع مشروبات الکی
- صدور چک از حساب مسدود
- تحصیل مال از طریق نامشروع
- سوءاستفاده از چک سفید امضا
- سوئ استفاده از ضعف اشخاص
- دعواهای خیابانی و ضرب و جرح
- قتل | قتل عمد | قتل غیر عمد | قتل خطای محض
- فوت در اثر تصادفات رانندگی
- قاچاق کالا و ارز | قاچاق مشروبات الکلی | قاچاق دارو | قاچاق حاملهای انرژی | قاچاق فلزات گرانبها | قاچاق اسلحهمواد مخدر
- مشروبات الکلی، دارو، حاملهای انرژی، فلزات گرانبها
- تصرف عدوانی کیفری
- تغییر کاربری | تغییر کاربری اراضی
- رابطه نامشروع
- زنا | زنای به عنف
- اخاذی با تهدید به ارسال تصاویر مستهجن
- تخریب
- جرائم گمرکی
- ترگ انفاق
- ورود به عنف
- کسب اعتبار اسنادی و گشایش اعتبارات اسنادی، خلاف اسناد واردات و صادرات
جرائم ذیل توسط رایانه و فضای مجازی و از طریق فضای سایبری به وقوع میپیوندند که اصولا پلیس فتا به آنها رسیدگی مینماید، از جمله این جرایم:
- فیشینگ
- جعل رایانهای
- سرقت رایانهای
- کلاهبرداری رایانهای
- کلاهبرداری اینترنتی
- دسترسی غیرمجاز به داده
- شکایت از کلاهبرداری اینترنتی
- جرائم رایانهای علیه عفت عمومی
- هتک حیثیت و نشر اکاذیب اینترنتی
- دعاوی مربوط به تحصیل مال نامشروع، تصرف عدوانی ملک، فروش مال غیر و معامله
با ما در ارتباط باشید.
وکیل جرایم رایانهای در میرداماد | وکیل جرایم سایبری در تهران | توقیف حساب بانکی با دستور مقام قضایی جرائم سایبری | پلیس فتا | کلاهبرداری اینترنتی | فیشینگ | دسترسی غیرمجاز تخریب دادهها | کلاهبرداری رایانهای | مدلینگ | بهترین وکیل در تهران | وکیل ملکی در تهران